Isolering af krybekælder under gulvet​

Vi isolerer din krybekælder​

Ønsker du isolering af din krybekælder? Så er du kommet til det rette sted. Hos Byg & Bevar i Kerteminde tilbyder vi professionel isolering af krybekælder til en fordelagtig pris for vores kunder i Nyborg, Munkebo, Odense og omegn.

Derfor er der koldt i en krybekælder​

God gulvkomfort sænker varmeregningen og øger sundheden. Krybekælderen blev oprindeligt opfundet sammen med centralvarmeanlægget for at have et sted at føre rørene til radiatorerne frem.

For at forhindre kælderfugt i at stige op i huset, blev der monteret ventilationshuller i husets sokkel, så fuldt gennemtræk kunne føre evt. kælderfugt væk under gulvet. De samme ventilationshuller giver i fyringssæsonen, så lave temperaturer i kælderen, at gulvet kan blive stærkt afkølet nedefra.

Løsningen er ikke at stoppe ventilationshullerne til med aviser eller flamingoklodser, da man risikerer fugtskader på huset, og øger risikoen for et usundt indeklima for husets beboere. I stedet bør man foretage en isolering af krybekælder under gulvet. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis det er dette du ønsker.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
​på isolering af krybekælder

​Ønsker du et gratis tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk