​Køkkenrenovering, der holder

Er du på udkig efter en virksomhed, der kan udføre en komplet køkkenrenovering? Hos Byg & Bevar ApS kan vi hjælpe dig. Vi laver alle de klassiske tømreropgaver, herunder renovering af køkken.

Til daglig kan du finde os i Kerteminde. Men med mange kunder i Munkebo, Odense, Nyborg og disses omegne kører vi tit på tur.

Fordelene ved at få lavet nyt køkken

Der er mange fordele ved at få lavet en komplet ny køkkenopsætning. Du får et køkken, som er indrettet komplet efter dine ønsker. Du skal ikke døje med et køkken, du ikke selv har valgt.

Desuden kan der være store besparelser i forbindelse med udskiftning af gamle hårde hvidevarer og komfur. Din elregning kan blive betydeligt lavere, selvom det i første omgang kan virke som en dyr omgang.

Hvad koster montering af køkken?

Vi kan ikke sige “en opsætning af et køkken koster så og så meget.” Men så snart vi får snakket sammen og hørt lidt om dine ønsker, kan vi komme med et uforpligtende, billigt tilbud.​

Prisen på en køkkenrenovering afhænger nemlig af en lang række faktorer. De er fx:

  • Køkkenets størrelse
  • Om gulvet skal laves om
  • Om vægge skal rives ned eller bygges op
  • Ønsker til materialer
  • Om der skal udskiftes hårde hvidevarer

Samt lidt mere. Generelt er vores priser fordelagtige, lave og retfærdige, så de fleste kan være med.

​Skal vi renovere dit køkken?

Så tag kontakt til os. Vi besvarer altid gerne spørgsmål, hvad end det handler om materialer, montering af hårde hvidevarer eller noget helt tredje. Vi hjælper både private og inden for erhverv.

Vi kan ringes ved på 25 115 668, og ellers kan du sende en besked til kim@bygogbevar.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med din køkkenrenovering.​

​Ønsker du et gratis tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk