Spar penge på varmeregningen med loftisolering​

​Hos Byg & Bevar i Kerteminde tilbyder vi grundig og professionel loftisolering for private og erhverv i blandt andet Munkebo, Nyborg, Odense og omegn.

Fordelene ved at få isoleret loftet

Der er mange fordele ved loftisolering, herunder blandt andet:

  • ​Med loftisolering sparer du penge
  • ​Loftisolering med papiruld er miljørigtigt
  • ​Papiruld er billigt
  • ​Papiruld hæmmer brandfare
  • ​25 % lavere energiforbrug med papiruld

Hvis du gerne vil spare penge, er loftisolering et fornuftigt sted at begynde. Med papiruld får du et billigt produkt, der samtidig er miljørigtigt. Papiruld benyttes til isolering i både nye huse, men også til efterisolering i ældre huse.

Papiruld er lavet af genbrugsmaterialer – gamle aviser, der findeles og imprægneres imod påvirkning fra brand, råd, svamp samt skadedyr.​

Loftisolering med papiruld

Loftisolering giver med garanti en bedre økonomi. Vi husker sikkert alle sidste vinter, som kostede husejerne rigtig mange penge. Priserne på varmeregningen er steget, så der er god fornuft i at få dit hus loftisoleret. Det er godt for dit hus og varmeregningen.

Isolering af loft med papiruld er både anerkendt af den danske stat som ‘miljøpolitisk korrekt’ samtidig med, at Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut har målt papiruld til at have en af markedets højeste brandmodstande. Energiforbruget med papiruld er blevet fastslået til at være 25 % lavere end ved f.eks. mineraluld, så isoleringsevnen er altså også markant bedre ved papiruld.

Hvad koster isolering af loft?

Vores priser på loftisolering er ganske konkurrencedygtige, men afhænger blandt andet af, hvor meget isolering der er behov for, og om der er tale om ny isolering eller efterisolering. Uanset hvad vil isolering med papiruld altid være en god og billig investering, når man tager de store potentielle varmebesparelser i betragtning. Papiruld er nemlig det billigste isoleringsprodukt på markedet, og du kan derfor både være økonomi-, miljø- og kvalitetsbevidst på samme tid. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på loftisolering

Er du interesseret i at spare penge og samtidig være miljøbevidst? Vi kommer gerne på besøg hos dig og giver et gratis uforpligtende isoleringstjek af boligens isoleringsstand, således at du vil kunne spare på energien i fremtiden.

Ønsker du en pris på loftisolering, udarbejder vi naturligvis gerne et uforpligtende tilbud. 

Ring og hør mere på telefon 25 115 668 eller skriv til vores e-mail kim@bygogbevar.dk.

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk