Renovering af hus, lejlighed og andre bygninger

​Vores virksomhed spænder bredt og tager sig af alle former for renovering af hus. Det gælder alt lige fra et kolonihavehus til et slot. Vi har 20 års erfaring, og vi løser praktisk talt næsten alle typer opgaver for private såvel som erhvervskunder i områderne omkring Kerteminde, Munkebo, Nyborg og Odense. 

Vi har respekt for bygningens historie

​Hos Byg & Bevar udfører vi opgaverne med en respekt for den historie, bygningerne er født med. Bygningsdetaljer som gerigter, fodlister, greb, vinduer, døre og udhængsdetaljer skal indgå så man bibeholder husets oprindelige præg.

​Tendensen er, at alt for mange værdifulde byggematerialer kasseres uden hensyntagen til kvalitet og det miljømæssige aspekt. Dette værende sig gældende ved mange vinduesrenoveringer hvor gamle vinduer med forsatsrammer smides ud, og nye lavenergi vinduer isættes. Faktum er, at eftergås rammerne, kan de gamle vinduer næsten nå nutidige krav. Æstetikken er vigtig, og i sidste ende sælges et hus bedre, såfremt det er renoveret med stil.

​Vi har en holdning til renovering af hus og følger bygningsreglementet, men er lydhør over for kundens krav og ønsker.

Kort sagt: "Renover med omtanke"​

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus afhænger meget af, hvor omfattende en husrenovering der er tale om, og hvad du har af ønsker til valg af materialer m.m. Vi kan både varetage en mindre renovering samt en totalrenovering af hus.

Ønsker du en konkret pris, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Ring til os i dag på telefon 25 115 668 eller skriv til vores e-mail kim@bygogbevar.dk

​Ønsker du et gratis tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk