​Tilstandsrapport – gennemgang og boligeftersyn

​Vi hjælper med at finde de skjulte skader

Ønsker du et boligeftersyn, selvom din kommende bolig allerede har en tilstandsrapport? Hos Byg & Bevar ApS har vi stor ekspertise med at gennemgå huse og lejligheder i forbindelse med ejerskifte. Vi gennemgår boliger for kunder i blandt andet Kerteminde, Munkebo, Nyborg og Odense samt i de omkringliggende byer.

Vi tilbyder forskellige former for eftersyn, gennemgang og rådgivning før, under og efter køb af en bolig. Det kan for eksempel være et hus, et sommerhus eller en ejerlejlighed. Det er din sikkerhed for, at der ikke er skjulte skader, som ikke fremgår af tilstandsrapporten, der i øvrigt kun har en gyldighed på seks måneder.​

Et boligeftersyn giver en større sikkerhed

Mange boligkøbere oplever, at der er skjulte skader på deres nye hus, som ikke fremgår af den udarbejdede tilstandsrapport fra den byggesagkyndige. De fleste laver en ejerskifteforsikring, men det er ikke ensbetydende med, at man er sikret eller har fuld dækning, hvis der er en skjult skade. Derfor tilbyder vi boligeftersyn, hvor vi nøje gennemgår dit hus, og det kan være både før og efter købet.

​​Vi tilbyder først og fremmest en gennemgang af tilstandsrapporten. Herefter gennemgår vi huset. Måske har du allerede fundet noget på huset, og måske finder vi noget. Vi kan hjælpe med forsikringssagen, hvis du allerede har købt huset. Omvendt kan vi lave et budget for udbedringer, hvis du endnu ikke har købt huset. Dette budget kan du bruge til at forhandle prisen for huset ned.

Hvad koster en tilstandsrapport?

Vores priser for gennemgang af en tilstandsrapport og af selve huset afhænger af mange omstændigheder. Vi tager gerne en snak med dig om, hvad vi tilbyder, og hvad det mere konkret indebærer.

Kontakt os, hvis du ønsker et kompetent og professionelt boligeftersyn af et tømrerfirma med 20 års erfaring. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med et boligeftersyn, så du kan tage din nye bolig i brug med ro i maven.

​Ønsker du et gratis tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk