​Nybyggeri med grundig kvalitetssikring

​Vi opfylder alle dine drømme om et nyt hus

Drømmer du om et nyt hus, og leder du efter en håndværker med ekspertise i nybyggeri? Hos Byg & Bevar ApShar vi 20 års erfaring med både nybyg og ombyg hos kunder i blandt andet Kerteminde, Munkebo, Nyborg, Odense og omegn. Derfor kan du se frem til et solidt håndværk i den bedste kvalitet.

Vi lægger stor vægt på at opfylde kundernes ønsker og drømme. Du kan naturligvis forvente, at vi overholder alle tidsplaner og aftaler. Samtidig lægger vi vægt på den gode kommunikation, så der ikke opstår misforståelser undervejs. Du kan derfor føle dig helt tryg ved os som dit valg af firma til både ombyg og nybyg.

Vi har mange års erfaring med entrepriser

Byg et nyt hus sammen med os, hvis du ønsker at blive lyttet til, og hvis du ønsker en grundig kvalitetssikring undervejs i byggeriet. Dette kan vi garantere, da vi har mange års erfaring med både tømrerarbejde og entrepriser.

​Vi bygger alt fra sommerhuse til helårshuse, og vi varetager gerne hele entreprisen, hvor vi står for kontakten med alle de øvrige fagentrepriser. Vi hjælper også gerne med råd og vejledning hele vejen fra idé til det færdige nybyggeri. Dermed kan du se frem til et hus, som du bliver glad for i mange år frem i tiden.

Hvad koster nybyggeri?

Vi laver alle former for nybyggeri, og vores priser afhænger af det ønskede byggeri. Du kan have særlige ønsker til materialer, køkken og badeværelser. Måske kan du nøjes med et enkelt badeværelse, eller måske ønsker du flere badeværelser og et gæstetoilet, og det får naturligvis en betydning for den samlede pris for byggeprojektet.

Kontakt os gerne for at få en snak om de mange muligheder vi tilbyder. Vi kommer gerne hjem til dig for at gennemgå dine ønsker og behov. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud på byggeriet. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit nybyggeri!​

​Ønsker du et gratis tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk