​Papiruldsisolering gjort ordentligt

Leder du efter en virksomhed, der kan udføre papiruldsisolering? Hos Byg & Bevar ApS beskæftiger vi os med alt det klassiske tømrerarbejde, herunder papirisolering.

Vi opererer fra Kerteminde, men har mange af vores private og erhvervskunder rundt omkring i Munkebo, Nyborg, Odense og deres omegne.

Hvad er papiruldsisolering?

Papiruldsisolering er en form for papirisolering. Isoleringsmaterialet laves ved at findele papir og tilsætte en række kemikalier, så det ikke er så brændbart.

Isolering med papir har en række forskellige fordele, herunder:

  • Papiruldsisolering lydisolerer bedre end mange andre isoleringsformer
  • Papiruldsisolering er mindre miljøbelastende end mange andre isoleringsformer
  • Papiruldsisolering har tilsat salt, som skræmmer skadedyr væk​

Vi prioriterer dig

Hos Byg & Bevar ApS går vi op i det gode samarbejde med dig, som er kunde. Vi overholder tidsplanen og de aftaler, vi laver. Vi er meget kvalitetsbevidste, så du får et resultat, du kan være tilfreds med.

Vores mere end 20 års erfaring i branchen gør os meget kompetente i alle tømreropgaver. Vi tager altid dine ønsker og behov uanset størrelsen på din opgave. Vores priser er fordelagtige og retfærdige, så du kan altid tage kontakt med henblik på at få et uforpligtende, billigt tilbud.

Tag kontakt til os i dag

Du skal altid være velkommen til at kontakte os med henblik på at få et uforpligtende, godt og billigt tilbud. Vi besvarer også gerne spørgsmål, hvad end de handler om papiruldsisolering eller noget helt andet.

Du kan give os et kald på telefon 25 115 668. Ellers kan du sende os en e-mail per kim@bygogbevar.dk.​

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk