Tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Få foretaget en professionel udskiftning af tag

Trænger taget til at blive renoveret af den ene eller anden årsag? Hos Byg & Bevar i Kerteminde har vi 20 års erfaring inden for tagrenovering og andet tagarbejde.

Vi udfører vores arbejde til konkurrencedygtige priser for både private og erhverv i blandt andet Odense, Nyborg, Munkebo og andre omkringliggende områder.

Vi står klar til at hjælpe dig uanset om, der er tale om en mindre tagrenovering, en større udskiftning af tag eller et helt nyt tag.

Kan det betale sig at foretage en tagrenovering?

I langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig at få taget repareret fremfor at skifte det helt ud. Et nyt tag er en stor økonomisk post, og vi undersøger derfor altid, om det kan betale sig at foretage en tagrenovering i stedet for en reel udskiftning af tag. Det er nemlig en mere økonomisk løsning, som kan forlænge tagets levetid med mange år, alt afhængigt af hvilken skade der er på taget.

Vi har mange års erfaring med tage, og vi ved hvordan man skal behandle forskellige type af tag, der er på markedet. Du kan derfor også trygt stole på, at vi foretager en kyndig gennemgang af dit tag som det første. Dernæst kan vi vurdere om skaderne kan klares med en renovering eller om det i stedet kræver et helt nyt tag.

Kontakt os og hør mere om hvad et nyt tag koster

Er du interesseret i at høre mere om udskiftning af tag, eller kunne du tænke dig en pris på lige netop din opgave, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse af taget, så vi kan vurdere, hvad der ville være bedst i forhold til lige netop dit tag. På baggrund det kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 25 115 668, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail kim@bygogbevar.dk. Så vender vi retur hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit tag uanset om det er en tagrenovering eller en udskiftning af tag. 

​Ønsker du et gratis tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk