Tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Trænger taget til at blive renoveret, er du kommet til det rette sted. Hos Byg & Bevar i Kerteminde har vi 20 års erfaring inden for tagrenovering og andet tagarbejde, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for private kunder og erhvervskunder i blandt andet Odense, Nyborg, Munkebo og andre omkringliggende områder.

Kan det betale sig at renovere taget?

I langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig at få taget repareret fremfor at skifte det helt ud. Et nyt tag et en stor økonomisk post, og vi undersøger derfor altid, om det kan betale sig at foretage en tagrenovering i stedet for. Det er nemlig en billig løsning, som kan forlænge tagets levetid med mange år, alt afhængigt af hvilken skade der er på taget. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

​Er du interesseret i at høre mere om renovering af tag, eller kunne du tænke dig en pris på lige netop din opgave, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse af taget, så vi kan vurdere standen og omfanget af din tagreparation, og på baggrund heraf vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 25 115 668, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail kim@bygogbevar.dk. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk