​Ny træterrasse skræddersyet efter dine behov og ønsker

​Mangler du hjælp til opbygning af træterrasse?

Går du og drømmer om en ny træterrasse, hvor du kan nyde godt selskab og samtidig få en masse frisk luft? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Byg & Bevar ApS tilbyder vi professionel opbygning af træterrasser til både privat- og erhvervskunder.

Vores tømrerfirma er beliggende i Kerteminde, men vi kører gerne til Munkebo, Nyborg eller Odense, for at hjælpe vores kunder med opbygningen af en ny træterrasse.

Ny træterrasse i højeste kvalitet

Vi har mere end 20 års erfaring inden for tømrerfaget, og du kan derfor altid forvente et resultat i højeste kvalitet, hvis du lader os stå for opbygningen af din nye træterrasse. Derudover ligger vi også stor vægt på den gode dialog mellem os og vores kunder. Derfor sørger vi naturligvis for at inddrage dig i hele byggeprocessen - fra start til slut.

​Da vi ved, at der er mange valg at tage, når man skal have en ny træterrasse, står vi naturligvis altid klar med gode råd og kyndig vejledning, så du kan få lige præcis den træterrasse du går og drømmer om.

Få et uforpligtende tilbud på opbygning af træterrasse

Sidder du med nogle spørgsmål til opbygning af træterrasse, eller vil du gerne høre mere om, hvad vi hos Byg & Bevar ApS ellers kan hjælpe med, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil indhente et uforpligtende tilbud og en pris på en ny træterrasse hjemme hos dig.

Vi ser frem til bygge din nye terrasse.

​Ønsker du et gratis tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk