​Facaderenovering der giver din facade nyt liv

Er du i gang med at lede efter et dygtigt tømrerfirma, som kan facilitere en facaderenovering? Hos Byg & Bevar ApS kan du få hjælp til lige præcis det.

Du kan til dagligt finde os i Kerteminde. Vores kunder befinder sig som oftest i Munkebo, Nyborg, Odense og deres omegne. Vi servicerer både private og erhverv.

Hvorfor få udført facaderenovering?

En facaderenovering vil forlænge både levetiden og værdien af din bolig. Det er en udgift, der som oftest vil tjene sig selv hjem, hvis din bolig skal sælges engang.

Med en renovering af facade og pudsning af facade kan du også regne med at skulle spare på varmeregningen, da der bliver bedre isoleret.​

Hvad koster facaderenovering?

Når vi får hørt om din opgave, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Imidlertid er det svært at give en pris på eksempelvis en vandskuring af hus, da det altid vil afhænge af opgavens omfang. Vores priser er retfærdige, konkurrencedygtige og billige.

Kontakt os allerede i dag

Så vi kan finde ud af en løsning til din bolig, der holder. Vi besvarer altid gerne spørgsmål, hvis du står inde med sådan nogle.

Ring på 25 115 668. Du kan alternativt sende en e-mail til tømrermester Kim Schmidt til kim@bygogbevar.dk.​

​Ønsker du et gratis tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk