Opnå besparelser via energioptimering af hus

Med fokus på CO2-reduktion, varmeøkonomi, komfort og respekt for den ældre bygningsmasse løfter vi en energioptimering af bygninger derhen, hvor man få kombineret nutidens materialer med gamle konstruktioner, således disse arbejder sammen og ikke skæmmer.

Det forudsætter en interesse og et indblik i udviklingen på disse felter, hvilket må siges at være én af vores kernekompetencer. Vi tilbyder derfor professionel energioptimering af hus og andre bygninger til konkurrencedygtige priser for private og erhverv i Kerteminde, Munkebo, Odense, Nyborg og omegn.

Vi har den rette viden om energioptimering af hus

Uddannelse, information samt kyndig vejledning fra samarbejdspartnere og producenter sikrer, at vi henholder os til de anvisninger, der er rettesnor.

Vores ansatte skal besidde en lyst og vilje til at sætte sig ind i disse områder, så vi er i stand til at se svagheder og forbedringsmuligheder. Det stiller kunden et sted, hvor der kan hentes energibesparelser, og vores virksomhed lever af disse opgaver inden for energirenovering af hus.

Vi hulmursisolerer (internt link) med Iso Artic, et granuleret polystyrol-produkt, der er grafit-imprægneret. Derudover indblæser vi ligeledes vores kvalitetsprodukt Climatizer Plus, som er en papiruld (internt link), der har markedets bedste isoleringsegenskaber.

Energirådgivning i samarbejde med andre faggrupper

I tæt samarbejde med smed, VVS, elektriker og murer kan vi rådgive vores kunder til en helhedsløsning, hvor der samarbejdes på kryds af fagområderne for bedst mulige løsning med bedst mulige faglige kompetencer. Resultatet er større besparelser, og kvaliteten af din energirenovering er højere, end det ses andre steder.

Et samarbejde med os vil garantere dig en energioptimering af hus i højeste kvalitet og altid med de mest bæredygtige løsninger.

Kontakt os og hør mere om energioptimering af hus

Er du interesseret i at høre mere om energirenovering, eller kunne du tænke dig at få en gennemgang af din bolig eller bygning med henblik på en renovering, så hører vi meget gerne fra dig.

Ring på telefon 25 115 668 og få en pris på din energirenovering eller skriv til vores e-mail kim@bygogbevar.dk for yderligere information. 

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på de forbedringsforslag,
​vi kommer frem til ved en gennemgang af din bolig.​

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk