​Komplet og professionel ombygning af hus

Skal du have udført en ombygning af hus eller sommerhus? I vores byggefirmaByg & Bevar ApS kan vi hjælpe. Vi udfører alle de klassiske tømreropgaver, og med mere end 20 års erfaring har vi styr på kvaliteten.

Vi kommer fra Kerteminde, men kører tit på tur til Munkebo, Nyborg og Odense, da det er her, vores private samt kunder inden for erhverv befinder sig.

Husrenovering indebærer mange ting

Heldigvis kan vi skræddersy din ønskede løsning, så du får en ombygning af hus, der er præcis som ønsket. Det er rigtig vigtigt, du får planlagt din ombygning grundigt – og det kan vi gerne hjælpe med. Vores store erfaring gør os også egnede til at rådgive dig, så du får en løsning, der holder samt gør dig glad.

Hvad koster en ombygning?

At spørge om en standardpris på en ombygning er ligesom at spørge, hvad en frugt koster. Det varierer nemlig alt efter, hvad du skal have lavet. Hvis det handler om en komplet renovering af hus, kræver det en del flere penge på lommen.​

Lige så snart, vi har fået snakket sammen og hørt om dine behov og ønsker, kan vi få udarbejdet et uforpligtende, billigt tilbud til dig ud fra vores priser. Vores priser er billige, gode og retfærdige, så de fleste kan lege med.

Prisen på en ombygning af hus vil blandt andet afhænge af:

  • Omfanget af ombygningen
  • Krav til materialer og metoder
  • Hvornår ombygningen skal foregå
  • Om ombygningen kræver nye hårde hvidevarer eller lignende hjælp fra andre håndværkererhverv

Og selvfølgelig lidt til. Hver ombygning af hus er nemlig forskellig.

Vil du have vores hjælp?

Så skal du endelig tage kontakt til os, så vi kan få igangsat et solidt samarbejde. Vi har både en telefon, 25 115 668, du kan ringe til, og en e-mail, kim@bygogbevar.dk, du kan skrive til. ​

​Ønsker du et gratis tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk