Byggerådgivning i forbindelse med ejerskiftesager

Mange boligkøbere oplever, at der i løbet af årene efter overtagelsen viser sig at være skjulte skader på deres hus. Der er tale om skader, der ikke fremgår af tilstandsrapporten, og som ikke kan ses ved en almindelig gennemgang af boligen. Det kan i mange tilfælde vise sig at blive rigtigt dyrt at få udbedret disse skjulte skader, og derfor vælger mange at købe en ejerskifteforsikring, inden de overtager deres nye hus.

At have en ejerskifteforsikring er dog i mange tilfælde desværre ikke ensbetydende med, at man er sikret dækning, hvis der er en skjult skade på huset. Ofte vil forsikringsselskabet ikke dække skaden alligevel, og det kan blive en lang og tidskrævende kamp for en almindelig boligkøber at overbevise forsikringsselskabet om, at de skal dække skaden. Heldigvis kan vi hos Byg & Bevar ApS hjælpe.

Vi finder fejl, som andre ikke kan finde

Vi er et tømrerfirma med 20 års erfaring, og vi tilbyder blandt andet kompetent byggerådgivning i forbindelse med ejerskiftesager for kunder i Kerteminde, Munkebo, Odense, Nyborg, på resten af Fyn samt i Trekantområdet.​

Vi kan foretage en komplet gennemgang af dit hus, og med vores mangeårige praktiske erfaring kan vi finde de fejl, som forsikringsselskabets taksator ikke kan finde. Vi kender alt til opbygning og konstruktioner, og vi kan også hjælpe dig med at køre sag mod dit forsikringsselskab.

Dermed slipper du for en masse besvær og for at bruge tid på at kæmpe med dit forsikringsselskab om noget, som du måske i virkeligheden ikke har ret meget forstand på.

Vi tager dig altid seriøst, uanset opgavens størrelse, og vi sørger naturligvis altid for at overholde alle vores aftaler, så du kan være sikker på, at du får den byggerådgivning, du har behov for.

Kontakt os for kompetent byggerådgivning

Har du en ejerskiftesag, som du har brug for vores hjælp til at komme videre med, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 25 115 668 eller e-mail kim@bygogbevar.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.​

​Ønsker du et gratis tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk