Udskiftning af vinduer og døre​

Trænger dine vinduer eller døre til at blive udskiftet? Så står vi klar til at hjælpe. Hos Byg & Bevar i Kerteminde har vi 20 års erfaring med blandt andet udskiftning af vinduer og døre, som vi udfører for private og erhverv i Nyborg, Odense, Munkebo og omegn til attraktive priser.

Vi tilbyder levering og montering af:

  • ​Trævinduer
  • ​Træ-/aluvinduer
  • ​Hårdttræsvinduer
  • ​Plastikvinduer
  • ​Kompositvinduer
  • ​Og mange andre slags vinduer.​

Vi forhandler nye vinduer fra anerkendte producenter

Vi forhandler bl.a. KPK Vinduer og Total Vinduer, og de har igennem årerne været en fleksibel samarbejdspartner, der efterkommer ønsker om udformning, sammensætning, materialer og udseende. Når vi har en reklamation, tager de hånd om sagen, og i fællesskab sikrer vi en tilfreds kunde. Vores anbefalinger går derfor til disse dygtige vinduesspecialister.

Udviklingen og konkurrencen er stor, og derfor har vi også erfaring med andre leverandører, som kan efterkomme mere specialiserede produkter.

Varmetabsberegninger kan leveres ved de fleste af vores produkter, således byggeriet kan dokumenteres rent energimæssigt.

Hvad koster udskiftning af vinduer?​

Vores priser på udskiftning og montering af vinduer efter mål afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, valg af størrelse, og om du har nogle specifikke ønsker angående materialevalget eller producenten.​

Vi hører selvfølgelig meget gerne fra dig, hvis du ønsker en konkret pris på lige netop din udgave. Du skal blot ringe til os på telefon 25 115 668 eller skrive til vores e-mail kim@bygogbevar.dk, så står vi klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer eller døre.​

​Husk:
​“Vinduerne er husets øjne”
​Citat fra “vinduer bevaring eller udskiftning”

Lad os være din inspiration i dette vigtige valg.

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk