Gulvlægning efter dine ønsker

​Har du brug for professionel hjælp til gulvlægning eller andet gulvarbejde? Hos Byg & Bevar i Kerteminde har vi monteret rigtig mange forskellige typer gulve, så her er valgmulighederne talrige, og opbygningen kan udføres på flere måder.

Alt fra brede plankegulve til laminatgulve og linoleumsbrikker lægges efter kundens valg. Vores gulvfirma lægger blandt andet nyt gulv for private såvel som erhverv i Odense, Munkebo, Nyborg og omegn.

Vores gulvlægger rådgiver gerne

Vi fremskaffer gerne vareprøver og kan henvise til showrooms, så du er sikker på, at du har taget det rigtige valg ift. materialer og pris, når du skal have lagt nyt gulv.

Der tages udgangspunkt i gulvbranchens lægge-vejledninger og -anvisninger, således gulvene kan fungere under de forhold, de bør have. Er du i tvivl om valg af materialer, holdbarhed, priser eller andet, så står vores professionelle gulvlægger klar til at rådgive dig om dit projekt.

Hvad koster en gulvlægger?

Vores priser på gulvarbejde varierer alt efter opgavens omfang, men du kan altid være sikker på, at din pris er fornuftig – især taget i betragtning af, at vi altid prioriterer at bruge de bedste materialer, når vi lægger gulv. Få en uddannet gulvlægger – din gulvmand – til at give dig et tilbud, når du kontakter os. Vi sigter altid efter en så billig pris som muligt.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gulvlægning

Er du interesseret i at høre mere om gulvlægning – eller andre ydelser – eller kunne du tænke dig en pris på din opgave, så hører vi meget gerne fra dig. 

Vores gulvlægger hjælper dig gerne med at vælge den rigtige gulvtype til dine behov, og vi udarbejder også et uforpligtende tilbud, hvis det ønskes.

Du kan kontakte os på tlf. 25 115 668 eller skrive en e-mail til os på kim@bygogbevar.dk. Derudover er du naturligvis velkommen til at henvende dig via kontaktformularen her på siden, så sender vi dig et svar og et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 25 115 668 eller skriv til e-mail kim@bygogbevar.dk,
​så vi i fællesskab kan finde det gulv, der opfylder behovet og de prismæssige rammer!​

​Ønsker du et gratis tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk