​Tilbygning til hus - professionelt og billigt

Leder du efter nogen, der kan facilitere en tilbygning til hus eller dit sommerhus? Hos Byg & Bevar ApS udfører vi alle de mest gængse tømreropgaver. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og prioriterer især din tilfredshed som kunde.

Du kan til daglig finde os i Kerteminde, hvor vi opererer fra. Ellers kører vi tit ud til vores kunder i Munkebo, Odense, Nyborg og deres omegne. Vores kunder er både private og inden for erhverv.

Vi prioriterer dine ønsker

Vores største ønske er altid at tilfredsstille dig som kunde. Dine ønsker til tilbygning til hus skal opfyldes efter bedste evne, og den klarer vi ved at sikre god kommunikation mellem kunde og os.

Vi overholder både tidsplaner og aftaler, så der ingen misforståelser sker. Vi kvalitetssikrer alt vores arbejde, så du får et produkt, du er meget tilfreds med.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

En tilbygning til et hus kan være mange forskellige ting: stue, udestue, garage, entre, køkken, badeværelse med meget mere. Derfor kan prisen også tage form af mange beløb.​

Prisen på en tilbygning til hus kan fx variere på baggrund af:

  • Hvor stort et omfang, tilbygningen har
  • Hvilket slags værelse, der skal tilbygges
  • Om der er tale om et vådrum såsom et badeværelse

Når vi har fået snakket sammen og hørt, hvad du tænker om din kommende tilbygning til hus, kan vi komme med et uforpligtende tilbud. Vores priser er generelt billige og konkurrencedygtige.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Så vi kan få skudt et godt samarbejde i gang. Vi besvarer som altid gerne spørgsmål, hvis du skulle stå inde med nogle, ligesom vi gerne rådgiver dig omkring de rette løsninger til lige præcis din bolig.

Vi kan ringes ved på telefon 25 115 668, ellers kan vi skrives ved på e-mail kim@bygogbevar.dk.​

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk