Hulmursisolering & facadeisolering af din bolig

Skal du have foretaget isolering af dit hus? Hos Byg & Bevar tilbyder vi isolering for private og erhverv i blandt andet Munkebo, Nyborg, Odense og omegn.

Hulmursisolering er en af de mange former at få isoleret ens hus på, som gør, at vi får lettere ved at holde på varmen. Det er ofte ældre huse, der er bygget frem til 1970’erne, der ikke er hulmursisoleret, da man ikke tænkte så meget over dette, dengang energien var billigere.

Hos Byg & Bevar isolerer vi både hulmur, facade og andre dele af huset, hvor der kan forekomme kuldefald. Hvis du har et gammelt hus, hvor der altid er koldt, så er det en god idé at kontakte os, så du kan blive isoleret og både holde på varmen samt spare penge på varmeregningen.

Hvordan foretages hulmursisolering?

Vi bruger hulmursisolering med EPS med grafit (flamingo-granulat), også kaldet Iso Arctic, er den mest fortrukne metode til efterisolering, da den er 20 % mere effektivt end andre isoleringsmaterialer. For at få hulmursisolering ind i hulmuren bores der et 20 mm. hul i fugen i ydervæggen. Derefter blæses EPS’én (flamingo-granulaten) ind i hulmuren, som er det rum, der ligger mellem inder- og ydermuren. Efter isoleringsmaterialet er blæst ind i hulmuren, fuger vi igen, og husets facade står som uændret.

Hulmuren er der, hvor der bliver skabt disse kuldebroer, som tillader luft udefra at sive ind, og derfor vil det være svært at holde på varmen. Hulmursisolering vil derfor give et sundt indeklima og en mere konstant indetemperatur, uden at det vil koste en mindre formue.

Fordele ved hulmursisolering

  • Det synker ikke sammen i muren
  • Træk i huset bliver mindre efter en hulmursisolering
  • Det angriber ikke murbindere af metal
  • Temperaturen kan holdes på et konstant niveau
  • Det angribes ikke af syrer og baser
  • Væggene bliver lune
  • Mindre kondens og mindre risiko for skimmelsvamp
  • Materialet vi bruger, er ikke fugtbefordrende
  • Boligens værdi stiger
  • Det danner ikke grobund for mikroorganismer

Rygter og misforståelser omkring isolering af hulmur

Mange tror fejlagtigt, at en hulmursisolering skader huset. Det gør det ikke! Vi har i dag så gode maskiner, at vi kan styre det tryk, maskinen blæser med, når vi udfører en hulmursisolering.

Der er også mange, der tror, at man lukker huset helt af, når man får foretaget en hulmursisolering, og at huset ikke kan ”ånde”. Når vi bruger Iso-Arctic (EPS m/grafit) til vægisolering, eliminerer vi dette, da Iso-Arctic som komplet hulmursisolering er en åndbar isolering, så huset ”ånder” altså stadig, når det er blevet isoleret.

Hvad koster hulmursisolering?

Vores priser afhænger blandt andet af, hvor omfattende en isolering vi skal foretage, og om du har et meget gammelt hus eller et nyere hus.

Ved at få foretaget en hulmursisolering af dit hus kan du spare mange penge på din varmeregning samt på CO2-udslippet. Du vil derfor hurtig kunne se, at pengene er tjent ind på få år, og man kan derfor sagtens sige, at en hulmursisolering er en billig investering. 

EPS m/Grafit (Iso Arctic / Flamingo granulat) kontra andre produkter

Vi indblæser produktet, Iso Arctic, som er det mest isolerende produkt til hulmursisolering eller efterisolering af hulmure.

Materialet er et granulat (små stykker) af et materiale, der i folkemunde også kaldes for flamingo/EPS m/grafit. Dette isoleringsprodukt er 20 % mere varmereflekterende end traditionelle produkter til hulmursisolering. Til alle former for efterisolering er dette produkt det bedste, der er på markedet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et 100 % gratis og uforpligtende tilbud på din hulmursisolering, så ring allerede nu på telefon 25 115 668 og få en pris på din opgave.

Du er også velkommen til at ringe til os og høre mere om hulmursisolering, og hvorfor det er en god idé at isolere dit hus bedre.

Alternativt kan du også skrive til vores e-mail kim@bygogbevar.dk.

​Ønsker du et gratis tilbud?

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Byg & Bevar ApS ​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Byg & Bevar ApS

Kølstrup Bygade 43, 5300 Kerteminde
CVR: 36060034

Vi bygger og renoverer for private og erhverv. Med mere end 20 års erfaring, kan du være sikker på at alle opgaver, store som små, udføres i højeste kvalitet. Ligeledes lægger vi vægt på, at overholde alle aftaler og tidsplaner.

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.

Ring eller skriv til os

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave? 

E-mail: kim@bygogbevar.dk